Matjaž Vlašič

Vsi avtorji

Matjaž Vlašič, slovenski pevec, kitarist, pisec besedil in skladatelj zabavne glasbe, rojen 9. marca 1971, Kranj.

Vlašič je svojo kariero začel kot član (klaviaturist) skupine Pop Design, sicer pa je avtor mnogih popevk, po izboru občinstva tudi najboljše slovenske popevke leta 2005 z naslovom Če je to slovo. Je član in vodja slovenske glasbene skupine Yuhubanda.

Od leta 1995 je poročen s tekstopisko Uršo Vlašič (rojena Drinovec), s katero imata sina Maja. Po poklicu je sicer učitelj violine, ona pa profesorica glasbe.

Zadnje novice

Vse novice
20
Okt
2023

NOVA SPLETNA STRAN

Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem skladišču) ✅ možnost plačila s Flikom ✅ izpis QR kode že na predračunu ✅ ...
28
Jul
2023

'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu

7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! Naročite ga lahko TU.    
22
Maj
2023

September - Box set (Omejena naklada)

Skupino September sta leta 1975 osnovala veterana jugoslovanske popularne glasbene scene Janez Bončina Benč, ki je bil prej kitarist in pevec v skupini Mladi levi, pozneje pa pevec v zasedbah The Generals, Srce in Jugoslovenska pop selekcija - bil pa je tudi večinski avtor pesmi ...
© Akin d.o.o., 2024 . Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje: Kabi d.o.o.