20 let albuma TRNOW STAJL

Vse novice
17
Okt
2022

Klemen Klemen je 23.9.2022 v Križankah skupaj s Prismojenimi profesorji bluesa, kot njegovim priložnostnim bendom, predstavil najbolj prodajano slovensko rap ploščo vseh časov »Trnow stajl« v popolnosti.

Pri tem so mu pomagali gostje, ki so sodelovali na albumu in še falanga ostalih »skritih« gostov. Antologijski album »Trnow stajl«, ki je popolnoma redefiniral slovenski rap in ga predstavil tudi občinstvu, ki se z rapom do takrat sploh ni srečalo, je bil tako predstavljen z živo glasbeno spremljavo Profesorjev, ki so albumu navdihnili novo življenje in širino. Anekdote zapisane na tem monumentu slovenskega hiphopa so na novo oživele, ob njih pa smo slišali še nekaj ostalih skladb s Klemnove diskografije.

 

Zadnje novice

Vse novice
20
Okt
2023

NOVA SPLETNA STRAN

Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem skladišču) ✅ možnost plačila s Flikom ✅ izpis QR kode že na predračunu ✅ ...
28
Jul
2023

'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu

7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! Naročite ga lahko TU.    
22
Maj
2023

September - Box set (Omejena naklada)

Skupino September sta leta 1975 osnovala veterana jugoslovanske popularne glasbene scene Janez Bončina Benč, ki je bil prej kitarist in pevec v skupini Mladi levi, pozneje pa pevec v zasedbah The Generals, Srce in Jugoslovenska pop selekcija - bil pa je tudi večinski avtor pesmi ...
© Akin d.o.o., 2024 . Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje: Kabi d.o.o.