Gadi - Daj mi daj mi daj

Vse novice
24
Okt
2013

SKUPINA GADI PREDSTAVLJA VIDEOSPOT ZA "DAJ MI DAJ MI DAJ", SLOVENSKO RAZLIČICO "MY WAY IS MY DECISION"

Skupina Gadi, ki sodi v sam vrh slovenskih, priljubljenih narodnozabavnih skupin, je vse bolj prepoznavna. Radi jih imajo tako starejši ljubitelji narodnozabavne glasbe, kot mlada generacija, saj so s svojim pristopom trenutno najbolj priljubljeno zvrst v Sloveniji, narodnozabavno glasbo, ponesli tudi med mlade.

Za pesem DAJ MI DAJ MI DAJ, ki je slovenska različica velike uspešnice Tine Maze (My Way Is My Decision), so posneli tudi videospot.

Glasbena avtorska ekipa, ki je poskrbela za glasbeni podvig najboljše smučarke na svetu  TINE MAZE  ter ji ustvarila skladbo MY WAY IS MY DECISION, se je letos pred Olimpijsko sezono odločila pesem predelati tudi v slovenščino in to v povsem drugo zvrst - v ritem polke.

Med tremi najbolj priljubljenimi skupinami, med katerimi so se ustvarjalci pesmi odločali, so izbrali GADE, saj prav v njih vidijo tisto nekaj več, kar lahko da že tako priljubljenemu hitu še večjo dodano vrednost.

Upamo, da se bo slovenska različica prikupila tako mlajšemu kot starejšemu občinstvu in ne bo manjkala ob novih uspehih naše najboljše smučarke v Olimpijski sezoni.

Danes zvečer bodo imeli Gadi premierni TV nastop z novo skladbo Daj mi daj mi daj v oddaji JE BELLA CESTA na POP TV.

MP3

Daj mi daj mi daj

(Raay & M. Jelen  / I. Pirkovič)

 

 

Zadnje novice

Vse novice
28
Jul
2023

'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu

7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! Naročite ga lahko TU.    
22
Maj
2023

September - Box set (Omejena naklada)

Skupino September sta leta 1975 osnovala veterana jugoslovanske popularne glasbene scene Janez Bončina Benč, ki je bil prej kitarist in pevec v skupini Mladi levi, pozneje pa pevec v zasedbah The Generals, Srce in Jugoslovenska pop selekcija - bil pa je tudi večinski avtor pesmi ...
05
Maj
2023

Novi album Eda Sheerana!

("Subtract") je peti studijski album britnskega superzvezdnika Eda Sheerana. Je to obenem njegov najboljši album do sedaj? Ed Sheeran je objavil naslov albuma, seznam skladb in datum izida 1. marca 2023 na vseh platformah družbenih medijev. Imel je tudi kratko evropsko ...
© Akin d.o.o., 2023 . Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje: Kabi d.o.o.