Matjaž Jelen - naslovna pesem Nov dan

Vse novice
26
Nov
2013

To, da ima Matjaž Jelen nov album, verjetno že veste, sploh, če redno spremljate naše novice.

"Nov dan" je primeren naslov, saj prinaša 12 svežih pesmi, ki zvenijo trendovsko, a vendar v osnovi ostajajo takšne, kot jih lahko pripišemo samo Matjažu.

Različni avtorji, ki so soustvarili raznolik album, v glavnem prihajajo s t.i. rockerske scene, v njihovi družbi pa se je znašel tudi Jan Plestenjak, ki je podpisan pod pesmijo »Nov dan«, ki jo predstavljamo tokrat.

"Nov dan, rabim nov dan... in moram ga risat sam..."


MP3

 

Matjaž Jelen - Nov dan

(J.Plestenjak, M. Jelen, N. Božičnik/J. Plestenjak)

album: Nov dan

Zadnje novice

Vse novice
28
Jul
2023

'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu

7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! Naročite ga lahko TU.    
22
Maj
2023

September - Box set (Omejena naklada)

Skupino September sta leta 1975 osnovala veterana jugoslovanske popularne glasbene scene Janez Bončina Benč, ki je bil prej kitarist in pevec v skupini Mladi levi, pozneje pa pevec v zasedbah The Generals, Srce in Jugoslovenska pop selekcija - bil pa je tudi večinski avtor pesmi ...
05
Maj
2023

Novi album Eda Sheerana!

("Subtract") je peti studijski album britnskega superzvezdnika Eda Sheerana. Je to obenem njegov najboljši album do sedaj? Ed Sheeran je objavil naslov albuma, seznam skladb in datum izida 1. marca 2023 na vseh platformah družbenih medijev. Imel je tudi kratko evropsko ...
© Akin d.o.o., 2023 . Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje: Kabi d.o.o.