Neisha v videospotu Zvezdni prah

Vse novice
17
Feb
2014

In ker je Neisha pač Neisha in ker je nekaj posebnega in ker je in vesoljka in kavbojka, bo tokrat njena glasbena pot začinjena še z zvezdnim prahom.

»Zvezdni prah« je lahko marsikaj, sploh, če imamo bogato domišljijo, tokrat pa gre za naslov pesmi, ki se že vrti in to zelo vrti na naših radijskih postajah (ob tej priložnosti se zahvaljujemo za podporo) in za nov videospot, ki je drugačen od Neishinih videospotov, videnih doslej. 

Videospot bo namreč del diplomske naloge na ALUO, zato je avtor, režiser Marko Maag zasnoval celotno umetniško delo, ves koncept, od ideje, animacij do fotografij, skratka umetniško delo v celoti. Neisha seveda igra glavno vlogo, zvesta steampunku in futurizmu.

VIDEO

 

Zvezdni prah - album Za vesoljke in kavboje

(Neisha, D. Radičevič/Neisha/Neisha, D.Radičević)

Zadnje novice

Vse novice
20
Okt
2023

NOVA SPLETNA STRAN

Drage obiskovalke in obiskovalci naše spletne strani, TU JE NAŠA NOVA SPLETNA STRAN Ne spreglejte tudi novosti: ✅ možnost plačila s kartico neposredno ob osebnem prevzemu (v našem skladišču) ✅ možnost plačila s Flikom ✅ izpis QR kode že na predračunu ✅ ...
28
Jul
2023

'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu

7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! Naročite ga lahko TU.    
22
Maj
2023

September - Box set (Omejena naklada)

Skupino September sta leta 1975 osnovala veterana jugoslovanske popularne glasbene scene Janez Bončina Benč, ki je bil prej kitarist in pevec v skupini Mladi levi, pozneje pa pevec v zasedbah The Generals, Srce in Jugoslovenska pop selekcija - bil pa je tudi večinski avtor pesmi ...
© Akin d.o.o., 2024 . Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje: Kabi d.o.o.