Omar predstavlja Žamet - novo skladbo in video z Borisom Cavazzo

Vse novice
10
Feb
2014

Omar Naber. Od leta 2004, ko je zmagal na tekmovanju Bitka talentov, je stalnica slovenske glasbene scene. Z vokalom in pojavo je večkrat zaznamoval tudi izbore EMA, vedno pustil dober vtis, pesmi s katerimi je nastopal pa so postale uspešnice. 
Prva skladba omenjenega izvajalca z naslovom Vse, kar si želiš je bil najbolj prodajan singel leta 2005. V zelo kratkem času je postal najstniški idol, za svojega pa so ga vzeli tudi starejši poslušalci.
Po odličnem nastopu na Eurosongu, ko je našo državo zastopal s pesmijo Stop, je sledil prvenec, album Omar, ki je bil najbolje prodajan album leta 2005.
Ob razprodanih koncertnih dvoranah in izjemno uspešnih skladbah, ko se je vse bolj uveljavljal tudi kot avtor, je nastajal drugi album Kareem, izšel je leta 2007. Tudi drugi album je ponovil uspeh prvenca, na radijskih valovih pa je bil Omar stalen gost.
Leta 2008 je s svingovsko obarvano pesmijo Sanjam presenetil na podelitvi Viktorjev, leta 2009 na EMI s kasnejšo uspešnico I still carry on, dve leti kasneje je pesem z EME 2011, Bistvo skrito je očem, postala ena izmed najbolje predvajanih v Sloveniji.
Vmes je nastopil na Slovenski popevki, z glasom in stasom osvajal London, igral na njihovi podzemni in užival v nastopih in glasbi. 
Počasi so začele nastajati nove skladbe in tako je novi album tik pred izidom. Nekatere pesmi, ki bodo na omenjenem albumu, so bile že predstavljene, bile so zelo dobro sprejete pri poslušalcih in tako, vsi  že nestrpno pričakujemo novi album.


Novi album bo izšel v kratkem, takoj po izboru EMA 2014, saj bo Omar na tem izboru nastopil z avtorsko I won't give up in kot pravi, se ne bo vdal, zato računa na zmago.

Do takrat pa uživajmo v skladbi Žamet, čutni baladi, ki tudi napoveduje novi album. Zgodbo opeva Omar, upodobil pa jo je odlični Boris Cavazza in zato mu je Omar še posebej hvaležen in si šteje v veliko čast. 

Žamet

(P. Micić - O. Naber/ P. Micić)

MP3

VIDEO

 

FOTO: Vladimir Druškovič

 

 

Zadnje novice

Vse novice
28
Jul
2023

'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu

7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! Naročite ga lahko TU.    
22
Maj
2023

September - Box set (Omejena naklada)

Skupino September sta leta 1975 osnovala veterana jugoslovanske popularne glasbene scene Janez Bončina Benč, ki je bil prej kitarist in pevec v skupini Mladi levi, pozneje pa pevec v zasedbah The Generals, Srce in Jugoslovenska pop selekcija - bil pa je tudi večinski avtor pesmi ...
05
Maj
2023

Novi album Eda Sheerana!

("Subtract") je peti studijski album britnskega superzvezdnika Eda Sheerana. Je to obenem njegov najboljši album do sedaj? Ed Sheeran je objavil naslov albuma, seznam skladb in datum izida 1. marca 2023 na vseh platformah družbenih medijev. Imel je tudi kratko evropsko ...
© Akin d.o.o., 2023 . Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje: Kabi d.o.o.