Vollmaier/Phuturoid

Vse novice
11
Mar
2022

Danes je Nika izdala 2 odlična singla alternativnega izvora.

Prva je klavirska ekskurzija skladatelja in pianista Saša Vollmaierja, ki se je svoj čas mudil tudi v Laibachih (in posledično izdal album priredb "Kind Of Laibach"). Vollmaier nam je danes postregel s singlom "Nietzsche", kontemplativno pianistično poslastico. Slišite jo lahko na spodnjem linku:
lnk.to/nietzsche

Pod drugi single se podpisuje Phuturoid, ki ga bolje poznamo kot Gianija Poposkega, frontmana ene največjih slovenskih metal zasedb Noctiferia. S svojim solo projektom Phuturoid je izumil nov žanr, ki ga imenuje "Free Heavy", kar bo tudi ime prihajajočega albuma. Sam single "Away With You" pa v spremstvu težkih riffov zrcali osebnostne motnje sodobne družbe:
lnk.to/awy

Zadnje novice

Vse novice
28
Jul
2023

'Plata' od Koala Voice zdaj na rumenem vinilu

7. avgusta bo izšla reizdaja albuma 'Plata' ene vodilnih slovenskih indie zasedb Koala Voice! Album je leta 2022 prejel Zlato piščal za album leta in tokrat se bo vrtel v rumeni barvi! Naročite ga lahko TU.    
22
Maj
2023

September - Box set (Omejena naklada)

Skupino September sta leta 1975 osnovala veterana jugoslovanske popularne glasbene scene Janez Bončina Benč, ki je bil prej kitarist in pevec v skupini Mladi levi, pozneje pa pevec v zasedbah The Generals, Srce in Jugoslovenska pop selekcija - bil pa je tudi večinski avtor pesmi ...
05
Maj
2023

Novi album Eda Sheerana!

("Subtract") je peti studijski album britnskega superzvezdnika Eda Sheerana. Je to obenem njegov najboljši album do sedaj? Ed Sheeran je objavil naslov albuma, seznam skladb in datum izida 1. marca 2023 na vseh platformah družbenih medijev. Imel je tudi kratko evropsko ...
© Akin d.o.o., 2023 . Vse pravice pridržane.
Izdelava in oblikovanje: Kabi d.o.o.